Welkom

Welkom op de site van loge De Witte Roos, de Zeister vrijmetselaarsloge. Op deze site is informatie over de loge te vinden. Voor algemene informatie over de vrijmetselarij: zie http://www.vrijmetselarij.nl.

Jaarlijks organiseert De Witte Roos Open Avonden voor belangstellenden. Meestal in het voorjaar en/of najaar. Zo’n avond is bij uitstek geschikt om de sfeer van de Loge eens te proeven. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die de basisbeginselen onderschrijft.

Natuurlijk kunt u op elk moment van het jaar informatie krijgen over de vrijmetselarij. Daarvoor kunt onze secretaris bellen of mailen: zie Contact. Het is dan mogelijk een afspraak te maken om met een lid een gesprek te voeren.

De Witte Roos compareert in ontmoetingscentrum Het Binnenbos in Zeist. De Broeders komen uit diverse plaatsen binnen de Regio. Zij komen o.a. uit Bilthoven, Doorn, Driebergen, Huis ter Heide, Scherpenzeel, Soesterberg, Utrecht, Woudenberg en natuurlijk ook Zeist.

De Witte Roos komt op iedere eerste, derde en laatste vrijdag van de maand bijeen. We beginnen om 20.00 uur en het eindigt meestal rond 23.00 uur.

Na afloop van het avondprogramma maken de meeste Broeders gebruik van de bar om nog even in de ‘zevende graad’ na te praten over de afgelopen avond of om gewoon gezellig wat met elkaar te drinken.

Geïnteresseerd in een goed gesprek in een sfeer van broederschap en tolerantie? Neem gerust contact op!

Hartelijke groet,

Jan

Voorzitter

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s